Voorbereiding AMS Kerstmarkt in volle gang

Terwijl Sinterklaas en zijn pieten nog in het straatbeeld te vinden zijn, wordt er op AMS aan kerst gedacht. Leerlingen en medewerkers werken hard voor de kerstmarkt.

Deze markt, die voor de tweede keer georganiseerd gaat worden, zal gehouden worden op vrijdag 15 december. De school staat bol van de voorbereidingsactiviteiten. Melle: ‘We werken hard in de klas aan houten kerstbomen, want de opbrengst is voor het goede doel!’ En Melle heeft gelijk: de goede doelen van dit jaar zijn ‘Namaste Franeker’, deze organisatie zorgt ervoor dat kinderen in ontwikkelingslanden met schisis (gespleten gehemelte of lip) weer een gezonde glimlach krijgen en Stichting Leergeld. Deze laatste stichting geeft kinderen van gezinnen met een kleine portemonnee dezelfde kansen als leeftijdgenoten.

Merel geniet volop: ‘Met de kerstmuziek al op de boxen zijn we al druk aan het nadenken voor prachtige kerstbloemwerken.’ Iedereen is van harte welkom op vrijdag 15 december tussen 15.30 en 19.00 uur op de Franeker scholengemeenschap.

error: Bericht Beveiligd!