Voorjaarsconcert Harmonie

Het jaarlijkse voorjaarsconcert van Stedelijk Muziekcorps de Harmonie staat weer voor de deur. Dit jaar zal dit concert op zaterdag 28 maart om 20 uur plaats vinden. De Harmonie zal haar muziek weer laten klinken in de gezellige Martenazaal van Bloemketerp in Franeker. Het harmonieorkest Stedelijk Muziekcorps Harmonie heeft zich dit jaar gericht op muziek van Jacob de Haan en zal diverse muziekstukken van deze componist  ten gehore brengen onder leiding van dirigent Luc Feikens. Verder zal Lesley Joosten de beginnersgroep dirigeren, opdat zij kunnen laten horen wat zij in hun mars hebben.

Tot slot heeft Lesley Joosten nog een mooi stuk muziek met de fluitisten van de vereniging ingestudeerd. Iedereen die belangstelling heeft voor de mooie muziek van een harmonieorkest is van harte welkom het concert bij te wonen.

Zonder leden stelt een vereniging niets voor. Het bestuur is dan ook blij dat zij weer een jubileumlid mag huldigen. Aansluitend zal er in de pauze weer een loterij zijn met mooie prijzen.

Het harmonieorkestorkest bestaat uit een enthousiaste groep muzikanten van jong tot oud, waar best nog een paar muzikanten bij kunnen. Lijkt dat je wat? Ook dan ben je van harte welkom bij het voorjaarsconcert, waar je tegelijk de sfeer eens kunt proeven. Meer informatie over dit voorjaarsconcert en/of het orkest kunt u vinden op www.harmoniefraneker.nl