Vrijwilliger worden? Daar helpt de Vrijwilligerscentrale van Connexa graag bij!

Heb jij zin om een mooie bijdrage te leveren aan de samenleving? Ontdek dan de vele mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij de Vrijwilligerscentrale van Connexa! Op onze vacaturebank, te vinden op www.vrijwilligersconnexa.nl, wachten mooie mogelijkheden voor jou in de gemeente Harlingen en Waadhoeke.

Met bijna 90 verschillende vacatures is er keuze genoeg. Of je nu wilt schitteren als rolstoelvrijwilliger, een steun wilt zijn als schuldhulpmaatje, of liever je tijd besteedt aan het bieden van ondersteuning tijdens alfabetiseringslessen van statushouders, wij hebben vast en zeker een passende match voor jou!

Twijfel je nog over welke rol het beste bij je past? Geen probleem! Maak gerust een afspraak met een van onze vrijwilligerscoördinatoren voor een persoonlijk gesprek. Samen helpen wij jou op weg bij het maken van een keuze die aansluit bij jouw interesses, talenten en agenda.

Belangstelling?

Neem contact op met Nathalie Wagenaar, nathalie@connexa.nl, 06-43003378 of met Sytske Hilde Postma, sytskehilde@connexa.nl, 06-43003396

error: Bericht Beveiligd!