Wereldwijd fenomeen Instawalk komt naar Franeker (zaterdag!)

Na steden als New York City, Rio de Janeiro en Rotterdam, wordt het populaire evenement Instawalk nu ook in Franeker georganiseerd. De Instawalk is een stadswandeling voor enthousiaste en fanatieke gebruikers van Instagram. Op zaterdag 22 oktober a.s. vindt de wandeling plaats onder begeleiding van stadsgids Hans Nauta.

De route die speciaal voor “Instagrammers” is uitgestippeld, loopt door de binnenstad van Franeker en heeft als thema ‘oude Academiestad’, passend bij de nieuwe identiteit van Franeker die onlangs is gelanceerd. Om 15.30 uur gaat de Instawalk van start bij restaurant De Stadsherberg. Tijdens de wandeling krijgen de deelnemers een aantal foto-opdrachten die ze vervolgens op Instagram delen onder de hashtag #franeker. De Instawalk wordt om 17.00 uur afgesloten met een drankje.

De Instawalk is tevens de ‘kick-off’ van het nieuwe Instagram account van de Stichting Ster van de Elfsteden: @franekerster. Via Instagram wil de stichting ook de jongere doelgroep bereiken en laten deelnemen in de promotie van de stad Franeker.

In het kort

  • Wanneer: zaterdag 22 oktober van 15.30 tot 17.00 uur
  • Waar: start bij Stadsherberg
  • Kosten: gratis
  • Aanmelden: via instawalk@franeker.frl

Let op: eerder is gecommuniceerd dat de Instawalk op vrijdag zal plaatsvinden. Dit is gewijzigd naar zaterdag.