Winnaars SC Franeker Jeugdsponsoractie Poiesz

Franeker – Op zaterdag, 9 april 2010 werden in de bestuurskamer  van voetbalvereniging SC Franeker de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de Jeugdsponsoractie van Poiesz Supermarkt in Franeker. Aan alle jeugdleden werd gevraagd zoveel mogelijk munten te verzamelen die je gratis kon krijgen bij de boodschappen die je kocht bij Poiesz.  De meeste munten werden verzameld door Lennart en Alwin Feenstra uit Franeker. Zij verzamelden 234 munten. Zij wonnen een arrangement voor twee personen naar SC Cambuur of naar SC  Heerenveen.  Ook Sven, Ivan en Chavon Veenstra  en Tseard Boorsma deden hun best, maar hadden net iets minder munten. Zij verdienden vrijkaartjes voor het jeugdsponsorgala  van Poiesz op vrijdag, 16 april in het FEC in Leeuwarden, een feest waar een keur van artiesten gaat optreden met als belangrijkste gast Jan(tje) Smit.

Aan de bezoekers van Poiesz in Franeker werd gevraagd hun munten te geven aan SC Franeker. Van klanten die dat deden werden gegevens genoteerd in de actieweek met de belofte, dat er een goede gever zou worden uitgeloot die 100 euro aan boodschappen kon winnen. De boodschappen werden gewonnen door de fam. De Boer uit Franeker.

Op 16 april 2010 zal tijdens de gala-feestavond door Poiesz bekend worden gemaakt welke vereniging  in Franeker winnaar is  geworden en dus de meeste munten heeft  verzameld. Het bedrag dat daarmee gewonnen kan worden zal bij winst,  door SC Franeker worden uitgegeven aan het jeugdvoetbal.

Op de  foto de blije prijswinnaars

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!