Zaterdag 15 oktober barst het feest los in de Trije!

Zaterdag: Neon Festival, hier is de evenementeninformatie!

Zaterdag 15 oktober 2022 is het zover! Het eerste Night To Light Festival in evenementenhal De Trije te Franeker met optredens van onder andere The Dirty Daddies (een spectaculaire show van vuur, confetti en co2), Q-Music het Foute Uur, Vengaboys, CH!PZ, Dansado en de Feestmeester, Wolter Kroes, StukTV en DJ Vivaro. Tickets en informatie zijn terug te vinden op https://night-events.nl/

Over The Dirty Daddies:

The Dirty Daddies is dé ultieme 7-koppige hitmachine en is al jaren de natte droom van al je zintuigen! Vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard: het witte feest-leger blijft zinderen en verbluffen. Jouw reddingsboei van liefde in een zondvloed aan hits midden in een tornado aan wonderschone showelementen.

Om te ontdekken wat The Dirty Daddies zo uniek maakt, zul je toch echt zelf een show moeten bijwonen. Klim bij elkaar op de nek, zing je schor en dompel je onder in zo’n nacht die je normaal alleen in films ziet. Wees welkom, wees voorbereid en wees verbaasd!

Over Q-Music het Foute uur:

Beleef Qmusic het Foute Uur Live. Een uur lang dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste foute hits uit de 80’s, 90’s en zero’s, Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, Rainbow in the Sky…, dát is het Foute Uur live. Een absolute sfeer- én gangmaker op elk evenement, een bewezen en eenvoudig in te passen concept in een programmering met andere artiesten of bands.

Over STUK (TV):

StukTV maakt vernieuwende, spraakmakende, bizarre, humoristische en uitdagende content. Presentatoren Giel, Thomas & Stefan gaan STUK voor jou, en vermaken je wekelijks met series zoals Jachtseizoen en De Kluis. Met meer dan 2,5 miljoen abonnees op YouTube, honderdduizenden volgers op social media als Instagram, Facebook en Tiktok en miljoenen views per maand is StukTV één van de grootste online entertainmentplatformen van Nederland. Vanaf 2012 voerden Giel, Thomas en Stefan iedere woensdag een opdracht die door de kijkers werd bepaald. Vanaf 2021 is er besloten om te stoppen met deze opdrachten, omdat het tijd werd voor iets nieuws. Sindsdien richt het team zich op het ontwikkelen en produceren van vernieuwende, high quality content op YouTube en online platformen. Maar STUK gaat verder. We produceren muziek waarmee we de streaming-lijsten proberen te veroveren. En we breken graag de tent af bij ieder feestje waar wij achter de draaitafels kruipen. We hebben een eigen merchandise-lijn. En we verschijnen regelmatig op de ouderwetse televisie, zo ook onze hitseries zoals Het Jachtseizoen! Kortom: StukTV is overal en we zijn nog lang niet klaar met het internet en alles daaromheen te veroveren!

Over Dansado & De Feestmeester:

Na jaren in de schoolbanken te hebben gezeten om de juiste vaardigheden onder de knie te krijgen, zijn ze nu klaar voor een nieuwe fase, een nieuw begin. Ze hebben met passie mensen verbonden, vriendschappen gesloten en menig festival volledig op zijn kop gezet. Deze ontwikkeling is tot stand gekomen door vele memorabele optredens, hilarische momenten, maar bovenal door puur meesterschap.Deze Brabanders hebben feestvieren tot kunst verheven en gaan dat nu de wereld in slingeren.

Masterclass Feestwetenschappen volgen?

Wie echt wil weten wat FEEST is krijgt het dringende advies om een show van Dansado & de Feestmeester bij te wonen. Deze heren zitten vol ongekende energie, vrolijke tunes en nemen een vrachtwagen vol confetti mee zodat iedere locatie omgetoverd wordt tot een feestelijk strijdtoneel. Hoog tijd om het meesterschap van deze knotsgekke Brabanders te ontdekken!

Over CH!PZ:

In 2002 begon het grote avontuur van één van de succesvolste Nederlandse popgroepen! Met de verkoop van meer dan 2 miljoen singles en albums wereldwijd, sleepte Chipz vele gouden en platina platen in de wacht. CH!PZ scoorde hit na hit met singles als ‘Cowboy’, ‘Captain Hook’, ‘One Two Three’ en natuurlijk ‘1001 Arabian Night’. In totaal was het viertal goed voor zo’n 35 internationale top 10-hits, waarvan 10 keer de nummer één positie werd bereikt. Uitverkochte concerten én optredens in grote internationale TV shows waren het gevolg van hun succesvolle carrière. Hun merchandise en eigen kledinglijn gingen als warme broodjes over de toonbank. CH!PZ was niet meer weg te denken uit de internationale muziekindustrie! Nu zijn ze terug staan ze op zaterdag 15 oktober 2022 in De Trije in Franeker! Ben jij klaar om weer als vanouds uit je dak te gaan?

Over Wolter Kroes

Met een optreden van deze populaire Nederlandse zanger wordt elk feest of evenement een fantastisch spektakel! Dat Wolter Kroes een geboren muzikant is, bleek al toen hij op zijn vijfde begon met drummen. Zijn zangcarrière startte pas later, toen hij op zijn twintigste een talentenjacht won. Hij maakte hierna van zingen zijn werk en begon met optreden op verschillende plaatsen. Enkele jaren later kreeg hij zijn eerste platencontract aangeboden. In 1989 bracht Wolter Kroes zijn eerste single ‘Ik mis je elke dag een beetje meer’ uit. Zijn echte doorbraak was echter in 1995, toen hij een hit scoorde met de single ‘Laat me los’. Dit nummer was afkomstig van het gelijknamige album waarop hij ook een duet met Willeke Alberti zong. Het album werd een grote hit succes en stond wekenlang in de Album Top 100. Na dit eerste grote succes had Wolter Kroes de smaak te pakken en bracht hij meer grote hits uit. In 2000 scoorde hij een grote hit met ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ en met ‘Sjalalala’ haalde hij in 2009 de top 10 van de Single Top 100. In 2008 scoorde Wolter Kroes zijn eerste nummer-1 hit met het nummer ‘Viva Hollandia’. Dit nummer bracht hij uit ter ere van het EK-voetbal in Zwitserland en Oostenrijk. In 2014 bereikte Wolter weer een nummer-1 positie in de Single Top 100 met het nummer ‘Ik ben je prooi’.

In het najaar van 2016 kwam zijn album ‘Formidabel’ uit. Op dit album wordt hij begeleid door een volledig orkest en steekt hij grote klassiekers in een nieuw jasje, namelijk met een Nederlandse tekst. In 2019 vierde Wolter de prachtige mijlpaal van 30 jaar in het vak met een uitverkocht concert in Carré en aanvullend een groots concert in AFAS Live. Ook bracht hij zijn nieuwste album ‘We gaan nog even door’ uit. Optreden doet Wolter Kroes graag en veel. Hij geeft jaarlijks tot wel 300 shows, door het hele land. Hij is al jaren een van de meest geboekte artiesten van het land met uitverkochte shows in o.a. Ahoy en de Heineken Music Hall (AFAS Live). Ook was hij al twee keer te zien met een eigen show in de Nederlandse theaters.

Tickets: https://eventix.shop/bqrs78q7

Info: www.night-events.nl

Event: https://www.facebook.com/events/477960403773977