Zeer geslaagde “Don Pedro” reünie in bomvolle Koornbeurs. *foto’s*

Afgelopen zaterdag 24 februari werd een reünie gehouden van de legendarische Franeker discotheek “Don Pedro” ! De Koornbeurs in Franeker was “the place to be”

In een bomvolle Koornbeurs knalden de grootste hits uit de bar-dancing periode door de luidsprekers! Zo was er in de grote zaal muziek, voor één keer genoemd als zaal “Don Pedro”  verzorgd door DJ Quickfinger en DJ Lex en zij brachten het publiek terug naar vervlogen tijden. In de kleine zaal “de Stoep” draaiden Anne Bakker en Arend van der Meer de mooiste muziek uit die goeie ouwe tijd waarbij zij zelf actief waren als huis DJ.

Het publiek genoot zichtbaar en gingen soms volledig los op de dansvloer, Achter de bar stond, voor velen herkenbaar personeel van die tijd en inderdaad daarbij heeft de tijd ook voor hun niet stilgestaan. Vele bezoekers maakten een praatje met de dochters, Jolanda en Mona van “Don Pedro” eigenaar Jappie Klooster die helaas veel te vroeg overleed!

Ook “oma deur” (Grietje Gall-Weening 1923-2017) was erbij, dit keer met ondersteuning, want heel Franeker kende haar als “uitsmijter” bij de deur van haar geliefde “bar-dancing” en dat deed ze vele jaren en met succes want iedereen had respect voor Oma. Ook nu “stond” ze bij de deur als eerbetoon aan deze bijzondere dame.

Al met al een zeer geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar

Uiteraard keken wij even mee

error: Bericht Beveiligd!