ZVF/de Jong administratie verpletterd ONT VR1

Vrijdagavond 9-2 mochten onze dames voor de tweede maal deze week aantreden in de zaal. De tegenstander van vandaag was de nummer laatst: ONT VR1.

Het wedstrijdbeeld was in de gehele wedstrijd eenrichtingsverkeer richting het doel van ONT. Al heel snel wisten onze dames het net te vinden, goed combinatiespel gaven ons veel kansen en doelpunten. In de eerste helft had ONT hun vertrouwde keepster op doel staan die nog enkele ballen knap wist te stoppen.

Ruststand 0-6.

doelpunten:
0-1 Rianne V na pass van Karin in 2e min.
0-2 Karin na pass van marre in de 9e min.
0-3 Karin na pass van Marianne 10e min.
0-4 Renee 12e min.
0-5 Rianne V na combinatie met renee en Marre, 15e min.
0-6 Karin na pass van Rianne in de 20e min.

Na de rust had ONT als verrassing een keeperswissel. Of het beter was? de trein van kansen en doelpunten kwam alleen maar meer op gang.

Ietwat verrassend vanuit een aftrap een wonderschoon doelpunt hoog over onze speelsters en keepster heen van ONT…. 1-8

Hierna was de jacht gemaakt op het ONT doel. De teller bleef uiteindelijk op 1-19 !!! steken, waar gezegd mag worden dat ons team graag de 20e op het scorebord had gezien, maar de paal en het onzorgvuldig met de kansen omgaan was er debet aan dat het bij 19 goals bleef.

1-19 Rianne V 47e min.

Volgende wedstrijd is op woensdag 21 febr tegen de nr 1 in de stand Buitenpost VR1. ZVF/de Jong administratie bezet momenteel de 2e plaats en zal moeten winnen om mee te blijven doen voor de titel. Met deze overwinning op ONT legt het in ieder geval de lat weer hoog.