ZVF/de Jong administratie VR1 wint topduel tegen Renado VR1

Het damesteam van ZVF draait momenteel mee voor de eerste plaats in de competitie. Zeker na deze avond, drie maal op achterstand, driemaal in no time terugslaan.
De doelpunten die de tegenpartij maakte waren meer de fouten van onszelf die keihard werden afgeschaft.

Net als vorige week kregen we gelijk in de eerste minuut de 0-1 te verwerken, Renado heeft een paar enkele snelle, behendige speelsters die dit direct afdwongen. één m minuut later was het Karla die met een streep alweer voor 1-1 zorgde. Hierna wederom Renado en wederom wist men door te breken en in de 4e minuut van de wedstrijd weer een 1-2 voorsprong te nemen. Je draait je hierna eens om, of de volgende van Karla ligt er alweer in, 5e minuut weer 2-2. Renado stond steeds aan de goede kant van de score dat moest eens stoppen. Het lukte de dames van ZVF nog niet om eens eerst de leiding te pakken. Renado lukte dit wel…..wederom een snelle aanval door t midden wat voor de 2-3 zorgde. Maar helaas…wij hebben Karla, die deze avond solliciteert naar een nieuwe bijnaam, die snoeihard de 3-3 erin schoot.

10 minuten gespeeld, 6 doelpunten, was daar voetbal niet voor bedoeld??

ZVF/de Jong administratie kwam hierna ook beter in de wedstrijd. Achterin was er weer meer controle, alleen nu wilde de bal even niet meer tegen het net bij de tegenstander, ruststand werd dan ook 3-3.

Na rust ging het spel op en neer

Op een gegeven probeerde Renado iets meer aanvallend te spelen, en hierdoor kregen we voorin meer ruimte. In de 7e min na rust was het Renee die eindelijk voor een voorsprong zorgde bij ZVF VR1, 4-3. En wat ZVF in de eerste helft steeds lukte om gelijk terug te slaan lukte bij Renado niet. Sterker nog, ZVF kreeg kans op kans en via Renee in de 13e min. en Karla in de 15e min, was er ineens een riante voorsprong van 6-3 voor het team uit Franeker.

In de 16e min. was het wederom Renee die met links snoeihard de bal tegen het net deed belanden, dat ze na deze schitterende 7-3 gelijk mocht wisselen. De dames van ZVF wilden meer scoren, Rianne V, Marre en Karin hadden enkele goede kansen, maar scoorden niet. In de slotminuut strafte Renado nog maar eens een foutje af en bracht zo dan de eindstand op 7-4.

Momenteel staat Buitenpost met 1 wedstrijd meer op de 1e plaats, ZVF volgt op de 2e plek. Maar ook Buitenpost liet afgelopen week punten liggen tegen Golden Oldies, kortom een spannende competitie voor de eerste 5 teams die allemaal 1 verliespartij hebben staan en voor de rest alles winnen.