De 163e PC: wees erbij!

De voorverkoop voor de 163e PC op 3 augustus is deze week beëindigd. Dit betekent uiteraard niet dat er geen mogelijkheden meer zijn om ’s werelds oudste sportwedstrijd bij te kunnen wonen. Op de volgende wijze zijn nog toegangskaarten te verkrijgen:

Via e-mail

In een e-mail naar kaartverkoop@pc-franeker.nl kan het gewenste aantal kaarten besteld worden en kan de voorkeur voor een tribune of zitbanken aangegeven worden. Het is belangrijk de NAW-gegevens en het telefoonnummer weer te geven. Bestellers ontvangen vervolgens een e-mail met informatie hoe betaald kan worden en na betaling worden de kaarten in de maand juli toegestuurd.

Via het Kaatsmuseum

Naast een digitale bestelwijze kunnen op een aantal dagen kaarten voor een zitplaats naar keuze gekocht worden aan de kassa van het Kaatsmuseum. Het gaat om de volgende data:

Zaterdag 2 juli van 10.00 uur tot 13.00 uur

Zaterdag 9 juli van 10.00 uur tot 13.00 uur

Zaterdag 16 juli van 10.00 uur tot 13.00 uur

Zaterdag 23 juli van 10.00 uur tot 13.00 uur

Adres: Het Kaatsmuseum, Voorstraat 76, Franeker

Aan de kassa

Voor de last-minute-beslissers zijn tijdens de PC-dag, op 3 augustus, kaarten aan de kassa verkrijgbaar. Er kunnen uiteraard geen garanties afgegeven worden of dan nog kaarten voor zitplaatsen verkrijgbaar zijn, maar terreinkaarten (staanplaatsen) zijn in ieder geval wel beschikbaar.

Voor meer informatie over de verschillende tribunes en de prijzen van de toegangskaarten wordt verwezen naar www.pc-franeker.nl

 Belangrijk: voor de Skil-tribune zijn geen kaarten meer verkrijgbaar!