Keningspark opruimen zwerfafval 2021

Buurtbewoners Keningspark maken omgeving schoon tijden NLdoet

De buurtbewoners van het Keningspark gaan na het succes van twee jaar terug weer zwerfafval opruimen tijdens het weekend van NLdoet.

De bewoners voegen ‘NLdoet’ en de ‘landelijke opschoondag’ samen en gaan op zaterdag 11 maart met elkaar zwerfafval opruimen in en om het Keningspark. Deze keer gaan ze ook weer langs het Filosofenpad, Kening State, Thomas de Grootstraat, het eiland en voetbalveld bij het War.

Twee jaar geleden was het een groot succes en is er veel afval opgeruimd. Dit jaar verzamelen ze op zaterdag 11 maart om 10.00 uur. Na een bakje koffie, thee, of ranja met een koek, gaan ze aan de slag. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina.

 

NLdoet en landelijke opschoondag 2023

NLdoet (10 en 11 maart) is de grootste vrijwilligers actie van Nederland. Elk jaar gaan tienduizenden Nederlanders een middag aan de slag bij een vrijwilligersorganisatie.

Op zaterdag 18 maart is alweer de 21e Landelijke Opschoondag. Samen met vrienden, familie, buren en collega’s steken we de handen uit de mouwen, en maken we onze straten, parken, pleintjes, vijvers en grachten schoon.