Diefstal uit berging Froonacker Franeker en woninginbraak Dronryp

Op woensdag 17 januari 2024 tussen 15:00 uur en 17:00 uur heeft er een diefstal plaats gevonden uit een berging van het appartementencomplex aan de Froonacker te Franeker.

Daarbij werd een elektrische fiets weggenomen. Bent u getuige geweest of heeft u andere informatie over deze diefstal? Wilt u dan contact opnemen met de Politie. Dit kan via 0900-8844, www.politie.nl.

Woont u in de omgeving van de Froonacker en beschikt u over camera’s? Dan is het verzoek om op de beelden te kijken. Indien u iets verdachts heeft gezien verzoeken wij u contact met de Politie op te nemen.

Woninginbraak Skoallanswei te Dronryp

Op vrijdag 19 januari 2024 tussen 09:45 uur en 20:15 uur werd er ingebroken in een woning aan de Skoallanswei te Dronryp. Bent u getuige geweest of heeft u andere informatie over deze woninginbraak? Wilt u dan contact opnemen met de Politie. Dit kan via 0900-8844, www.politie.nl

Woont u in de omgeving van de Skoallanswei en beschikt u over camera’s? Dan is het verzoek om op de beelden te kijken. Indien u iets verdachts heeft gezien verzoeken wij u contact met de Politie op te nemen.

 

error: Bericht Beveiligd!