Feestelijke heropening wereldwinkel Franeker

Franeker – De Franeker Wereldwinkel aan de Dijkstraat bestaat dit jaar 25 jaar. Voor de medewerkers van de Wereldwinkel dé gelegenheid om de winkel een flinke opknapbeurt te geven. Veel vrijwilligers hebben hun schouders eronder gezet en het resultaat mag gezien worden.

Een heel nieuw verlichtingsplan is gemaakt, de vloer, die toch na de brand bij de buren, er niet mooier op geworden was is vervangen en ook de meubels zijn aangepast aan de formule van de Landelijke Vereniging van Wereldwinkels. Ook een lang gekoesterde wens ging in vervulling namelijk een mooie markies, waardoor de winkel meer uitstraling heeft gekregen. Al met al een reden voor een feestelijke heropening. Ook worden er buitenlandse gasten verwacht, want zelfs een koffieboer is met zijn vrouw onderweg naar Franeker! Ook worden er veel kinderen van verschillende scholen verwacht bij de opening want deze kinderen hebben meegedaan aan de vlaggetjes wedstrijd. Kinderen hebben met elkaar een prachtige vlaggenlijn gemaakt die deze dag de Dijkstraat feestelijk zal aankleden. Twee vakjuristen hebben de vlaggen beoordeeld en een zevental prijzen aan verbonden die voor de opening zullen worden uitgereikt. In de stad zullen genummerde flyers worden uitgedeeld en in de winkel hangen de winnende nummers die onder de prijzen vallen.

De hele dag worden klanten op hapjes en drankjes getrakteerd en kan men een kijkje in de winkel nemen.

Zaterdag 21 mei om 14.00 uur is de feestelijke heropening van Franeker tevens voorafgaand is de prijsuitreiking van de vlaggetjes wedstrijd voor kinderen.


Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!