Kunst door de Brievenbus 2.0 – 2.0

Kunstenaars opgelet! Wegens het grote succes van de eerste serie Kunst door de Brievenbus 2.0 gaan we door met de volgende serie.

Vind jij het leuk om creatief bezig te zijn, te tekenen, schilderen of heb je een creatieve blik? Of wil je uitproberen of er een creatieve geest in je schuilt? Vanaf nu kun je je weer aanmelden voor de tweede serie Kunst door de Brievenbus 2.0. Het is niet nodig dat je mee hebt gedaan met de eerste serie, je kunt op elk moment instromen.

Elke twee weken komt er een nieuwe opdracht in de Dag!enDoen! app, daarmee kun je alleen of samen met iemand, partner, (klein)kind, buurman/-vrouw of wie dan ook, aan de slag.

De app is gratis te downloaden via de playstore op je telefoon/tablet. Sinds kort heb je geen account meer nodig om de activiteiten en de opdrachten van Kunst door de Brievenbus 2.0 in de app te bekijken.

De opdrachten zijn bedacht door kunstenaars. Soms werk je met pen en potlood, een andere keer met wat je maar voorhanden hebt. Je kunt daarna een foto van jouw werk naar ons sturen en daarna wordt het in het digitale museum binnen Dag!enDoen! geplaatst (niet verplicht). Hier kun je ook de werken van anderen bekijken en inspiratie opdoen.

Wil je mee doen of heb je een vraag? Stuur dan je gegevens naar: eefke@connexa.nl of bel/app naar 06 33 44 34 55 en dan neem ik contact met je op.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuurbedrijf Amphion en Lang Leve Kunst Fonds.