Melkveehouderij Zeinstra te Peins: 5 Juli Open Dag

KoeienPeins – Op het melkveehouderij bedrijf van de familie Zeinstra te Peins wordt aanstaande 5 juli een open dag georganiseerd. De heer Fokke Zeinstra heeft de organisatie gevraagd om inwoners van Franeker in kennis te stellen van deze open dag en uit te nodigen! Het economisch belang van het bedrijf en het welzijn van de melkkoeien zijn voor Zeinstra de hoofdreden geweest voor nieuwbouw.

Het bedrijf zit vlak tegen de bebouwing van het dorp Peins aan. Voor Zeinstra een gegeven waar hij rekening mee heeft gehouden in de fase van voorbereiding. Voor Zeinstra een reden om de inwoners van Peins persoonlijk uit te nodigen voor een bezichtiging. Dat is ook meteen de reden waarom de open dag tegelijk met de Peinser Merke zal worden georganiseerd.

Ook is er nog de afnemer van de melk, de coöperatie Friesland Campina. Het bedrijf stimuleert haar leden om uit te dragen waar de melk vandaan komt. Voor Zeinstra een mooie gelegenheid om dit laten zien tijdens een open dag. Zeinstra heeft daarom besloten dat alle inwoners van Franeker en omgeving welkom zijn voor een bezoek aan deze open dag.

error: Bericht Beveiligd!