Natalie gáát op bezoek bij DELTA Netwerk; stuur je vraag in!

DELTA Netwerk is een glasvezelcampagne begonnen in Franeker, Dongjum, Herbaijum en Schalsum. In de eerste week van juni word er een bezoek gepland, dus heb je vragen stuur ze in en dan neem ik ze mee.

Vanavond (dinsdag 24 mei) had DELTA Netwerk een online informatie avond georganiseerd welke ik ook bijgewoond heb. Daarnaast organiseren ze op donderdag 9 juni een fysieke informatie avond in restaurant Bloemketerp waarbij mijn collega aanwezig is. Omdat het een grote campagne is binnen de Waadhoeke zijn we op dit moment druk aan het plannen met DELTA Netwerken voor een interview in de eerste week van juni.

Heb je een vraag of meerdere vragen stuur deze dan in naar natalie@franekeractueel.nl ook de vragen die op onze Facebook site onder dit artikel worden gesteld zal ik meenemen en voor je beantwoorden in het artikel.

 

  • DELTA Netwerk informatiepunt Dijkstraat 9 in Franeker of 06 18865706 voor de adviseur.  Openingstijden zijn van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.
  • Fysieke informatie avond op 9 juni om 19.30 uur in Restaurant Bloemketerp aan de Burg. J. Dijkstraweg 3 in Franeker.