Prijsuitreiking verloting Advendo

De Chr. Muziekvereniging “Advendo” uit Franeker organiseerde het afgelopen jaar voor de 36e keer haar traditionele verloting. Elk jaar worden er 3500 loten verkocht ten bate van de jeugdopleiding, het instrumentarium en de uniformen.

De trekking vond plaats op 7 december jl. door van notaris Mr. Koelma. Op donderdag 14 januari zijn door voorzitter Muriël Seinen de prijzen uitgereikt in “De Driesprong” aan de Salverderweg, te Franeker.

De hoofdprijs (een reischeque t.w.v. € 450,-) is gewonnen door mevrouw Mendel. De 1e tot en met de 4e prijs, allen dinerbonnen, zijn gewonnen door mevrouw Brandsma, familie Hoeksma, familie Krikke en mevrouw Tichelaar. De 5e en de 6e prijs, in de vorm van een cadeaubon voor de slager zijn gewonnen door de familie Sijtsma en de heer Elsinga. Tot slot zijn de 7e tot en met de 10e prijs gewonnen door de familie Wentzel, de heer van der Werf, de heer Bootsma en de heer Tolsma.

De hoofdprijs is aangeboden door Reisburo Franeker. De overige prijzen zijn aangeboden door restaurant de Grillerije, Keurslagerij Dijkstra en Bakkerij van der Kloet te Franeker. Namens alle leden van Advendo wil het bestuur iedereen hartelijk danken die aan de verloting heeft meegedaan.

prijsuitreiking 2016

error: Bericht Beveiligd!