Record Store Day bij Mollema Music World in Franeker

Zaterdag 18 april is het wereldwijd Record Store Day. Meer dan 3000 artiesten en miljoenen muziekliefhebbers ontmoeten elkaar in de circa 2000 onafhankelijke platenzaken in Amerika, Europa, Australië en Japan. Hiermee is dit het grootste en tegelijk meest intieme evenement ter wereld.

In Nederland zijn er meer dan 80 entertainment winkels die meedoen en Mollema Music World is daar één van. In veel van deze platenzaken is die dag live muziek te horen van bekende en minder bekende bands en artiesten. In Franeker komt de band “The tangled Trees” een in-store optreden verzorgen. Zij spelen o.a. nummers van hun begin juli uit te komen debuut album.

The Tangled Trees speelt 18 april drie keer op de volgende tijdstippen.
13:30 – The Tangled Trees
14:30 – The Tangled Trees
15:30 – The Tangled Trees

Op record Store Day verschijnen zeer exclusieve vinyl releases.
Kleine oplages van nieuwe liedjes, remixes, nooit eerder uitgebrachte songs en gekleurd vinyl zijn alleen op die dag verkrijgbaar. Bovendien ontvangen de eerste 20 klanten bij hun recordstoreday aankoop gratis een  single van “Armand” en “The Kik”.

Record Store Day is voor iedereen vrij toegankelijk en laat je als bezoeker proeven van de lol van het verzamelen van langspeelplaten. Met een arsenaal aan optredens en ambassadeurs als Josh Homme, Ozzy Osbournse, Iggy Pop en Jack White is Record Store Day het grootschaligste kleinschalige muziekevenement ter wereld.

recordstoreday 2015 logo Recordstoreday logo en foto Tangled Trees the tangled trees

error: Bericht Beveiligd!