TWEE WOORDEN: DUIZENDMAAL DANK

Het zit erop. Alle superlatieven en synoniemen om de beleving van de eerste SamenLoop voor Hoop Franeker te beschrijven zijn al uit de kast getrokken. We kunnen ze alleen maar beamen.Een evenement met diepgang, waarin de herinnering aan dierbaren, de dankbaarheid van overleven, de kracht van de hoop en de zin van het leven hand in hand gingen.

Een feest met een lach en een traan, een herinnering om te koesteren.

Aan onze SamenLoop hebben zoveel mensen spontaan en enthousiast meegewerkt, dat het gewoon onmogelijk is jullie allemaal persoonlijk te bedanken. Daarom doen we het zo.

Alle sponsoren, ondernemers, vrijwilligers, teams, muzikanten, artiesten, verenigingen, duizendmaal dank! Zonder jullie was het nooit gelukt om dit prachtige evenement neer te zetten en het geweldige bedrag van 65.000 euro bij elkaar te brengen. Een bedrag dat nog los staat van de 18.000 euro aan sponsorgeld in natura.

Een prachtige video- en fotoreportage vind je in ons magazine (tekstactief.instantmagazine.com/slvh).  Maar ook hier op de website fotoserie1, fotoserie2 en videos

Wat we deden was saamhorig SamenLopen, SamenHopen, SamenDelen, SamenLachen, SamenHuilen en SamenGeloven. En dat in een wereld waarin individualisme hoogtij lijkt te vieren. Dat de positiviteit  van dit gebeuren nog heel lang mag na-ijlen. Dat onze opbrengst ook mag bijdragen aan de droom van KWF Kankerbestrijding, dat kanker een chronische ziekte wordt. Is dat niet de hoop die wij allemaal delen?

Nogmaals, heel, heel hartelijk dank!

Namens de organisatie van de SamenLoop voor Hoop Franeker 2015

Gea Smits, voorzitter

error: Bericht Beveiligd!