Vrijwilligers in de spotlights: Ertoe doen

Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2023, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

NLdoet kan het begin zijn van vele mooie dingen. Organisaties maken kennis met nieuwe vrijwilligers, kunnen rekenen op meer lokale belangstelling en vergroten hun impact. En vrijwilligers die tijdens NLdoet hebben meegeholpen gaan vaker vrijwilligerswerk doen. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn.

Ben je nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Vrijwilliger zijn dóet iets met je. Voor organisaties is NLdoet een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken.

Interesse?

Meld als organisatie je vrijwilligersactiviteit aan op de website www.nldoet.nl en doe mee! Meedoen als vrijwilliger is ook heel simpel; zoek een leuke activiteit op de website en meld je aan.

Meer weten over vrijwilligerswerk? 

De vrijwilligerscentrale Connexa (voorheen De Skûle Welzijn) is er voor mensen die op zoek zijn naar leuk vrijwilligerswerk en voor maatschappelijke organisaties. Laat ons weten wat je te bieden hebt en bied je talenten aan via onze website www.deskule.nl. Door middel van een (online) kennismakingsgesprek gaan we samen kijken naar de mogelijkheden binnen het vrijwilligerswerk.

Bel 0517-393750 of mail naar vrijwilligers@deskule.nl