Woensdagavond 29 november het Mantelzorgcafé PLUS

Het Centrum Mantelzorg Waadhoeke/ Harlingen organiseert op woensdagavond 29 november een Mantelzorgcafé PLUS, met als thema: Mantelzorg met gezonde grenzen.

Dit mantelzorgcafé PLUS is bedoeld als ontmoetingsplek voor mantelzorgers die zorgen voor mensen met psychische of psychiatrische kwetsbaarheid (problematiek) in de regio Noordwest Friesland, zoals een depressie, angsten, eetstoornis, autisme of verslaving. In een informele sfeer kunnen ervaringen en tips uitgewisseld worden. Deze avond wordt begeleid door Sietske van der Weg (familie ervaringsdeskundige GGZ Friesland) en een consulent van het Centrum Mantelzorg.

    • Locatie: gebouw De Skûle, Godsacker 35 in Franeker.(Vervoer een probleem? Wij denken graag mee!)

Het mantelzorgcafé PLUS is geopend van 19.00 uur tot 21.00 uur. Aanvang vanaf 18.45 uur. De toegang is, evenals de koffie en thee, gratis. Aanmelden voor deze avond is verplicht, opgave tot en met 27 november.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Annelien Ellerman van Centrum Mantelzorg Waadhoeke. Connexa, 0517- 393750 of 06-43003384 annelien@connexa.nl

 

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!